Talonmiespaikalle.fi etsii REMPPAMIESTÄ vakituiseen pestiin pääkaupunkiseudulle. Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan nopeasti kasvavassa ja muuttuvassa työympäristössä. Tehtävä on uusi, joten pääset mukaan vaikuttamaan omaan toimenkuvaasi ja työkaluihisi. Yrityksen kasvaessa myös toimenkuvasi kehittyy, joten sinulla on mahdollisuus kasvaa yhdessä yhtiön kanssa.

Pääasiallisiin tehtäviin kuuluu huoneistoremontit, toimitilamuutokset, kaluste- ja valaisinasennukset, kuljetukset sekä korjaukset niin isommissa kuin vähän pienemmissäkin projekteissa. Palvelemme sekä kotitalouksia että yrityksiä. Mottomme ”Kaikkea ei tarvitse tehdä itse” todellakin tarkoittaa sitä että hakijan tulee osata kaikkea tai vähintään sitä ettei hakija pelkää oppia uutta.

Etsimämme henkilö omaa aiempaa työkokemusta rakennusalalta ja tottunut työskentelemään paineen alla, monen eri projektin tai kohteen parissa samaan aikaan. Priorisointi ja tarkkuus tehtävien suorittamisessa on tärkeää. Hakija hallitsee niin timpurin, maalarin sekä asentajan hommia eikä pelkää isojakaan remonttikohteita.

Soveltuva kokemus sekä koulutus nähdään eduksi. Työ vaatii sujuvan suomenkielen kirjoitus- ja puhetaidon sekä B-ajokortin.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemus sekä työhistoria palkkatoiveineen viimeistään 31.10.2017 osoitteeseen rekry@talonmiespaikalle.fi otsikolla “Työhakemus asentaja”.

Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä.

Talonmiespaikalle.fi on nopeasti kasvava asennuksiin ja remontteihin keskittynyt yritys. Olemme nuorekas, innovatiivinen ja ketterä pieni tiimi ja teemme työtä rakkaudesta lajiin.

Terkuin,

Dani @ Talonmiespaikalle.fi